Deschide propriul club de tehnologie în 3 pași simpli

În calitate de partener, poți utiliza experiența noastră și modelul de lucru, minimizând resurse importante precum timp și costuri. Vei beneficia de o metodologie funcțională și testată timp de 4 ani și de consultanță gratuită pentru procesul de înființare și derulare al proiectului.

Gasește o locație

Punem accentul pe un mediu în care cei mici beneficiază de o experiență unică de învățare, într-o atmosferă caldă și primitoare. Locul găsit de tine poate fi suficient de spațios pentru un număr mic de copii pentru început și cu timpul, dacă numărul de cursanți se va mări, cu siguranță vei face pasul către o locație mai mare.
Este important ca locația aleasă să fie accesibilă tuturor. Poți face o mică cercetare înainte, pentru a stabili care este cea mai bună zonă din oraș pentru a deschide clubul de tehnologie.

Formează-ți echipa

Caută persoane cu aceeași pasiune pentru tehnologie și programare, gata să dea mai departe din cunoștințele lor celor mici. Trainerul nu trebuie să fie neaparăt programator, ci trebuie să vrea să se implice și să evolueze alături de echipa ta.

Poate fi un voluntar pasionat, un profesor sau poți fi chiar tu. Noi îți oferim training gratuit și toate resursele necesare pentru a le putea preda copiilor într-o manieră interactivă.

Cursurile Code School

Noi îți punem la dispoziție toată Curricula Code School. Vei avea acces la seturi întregi de lecții, organizate pe categorii de vârstă și nivelul fiecărui copil.

Cursurile de programare sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 8- 16 ani. Fiecare modul este special conceput astfel încât să ofere copiilor continuitate și șansa de a avansa oricât de mult doresc. Mai multe detalii aici

BENEFICII

  • Un model de afacere unic și inovator care oferă avantaje competitive excepționale pe piața serviciilor educaționale și de consultanță pentru copii
  • O piață în continuă creștere cu puțină concurență (deocamdată)
  • Implementare rapidă în procesul educațional: Training gratuit și suport pe tot parcursul desfășurării programului
  • Feedback constant și resurse educaționale noi
  • Suport în implementarea campaniilor de promovare
  • Accesul la cursuri de programare interactive, bine structurate și testate în funcție de vârsta și nivelul de cunoștințe al copilului. O programă împărtită în 3 categorii: elemente de programare, elemente de utilizare a computerului și elemente de etică, responsabilitate și securitate online
  • Sistem de analiză și monitorizare a progresului fiecărui cursant
  • Cursuri testate de peste 5000 de copii în școlile de stat și private
  • Experiență de peste 4 ani în proiecte de educație

Vreau sa ma inscriu dar am cateva intrebari:

Este o afacere ce poate fi finantata prin Startup Nation?

Da este o afacere ce poate fi finantata 100% prin Startup Nation. Iar daca ai deja o finantare de la stat prin Startup Nation sa stii ca in multe cazuri poti sa iti dezvolti sau completezi veniturile si afacerea de acum cu aceasta idee. Asa ca nu este nevoie sa astepti pana cand vin banii prin Startup Nation, poti sa o incepi imediat.

Pentru cine este aceasta afacere?

Aceasta afacere este pentru aproape oricine isi doreste o afacere proprie. Poate ai deja un job insa vrei sa iti completezi veniturile, sau vrei sa renunti la job si sa devii antreprenor, fie ca esti student in cautare de idei de afaceri sau ai facut deja primii pasi in antreprenoriat, aceasta afacere poate fi facuta de tine.

Inscrie-te la webinar si afla despre ce este vorba.

Ce tip de afacere este?

Este o idee de afacere profitabila ce o poti dezvolta in orasul tau. Aceasta afacere este profitabila doar cu o activitate minima in weekend, insa o poti extinde si in timpul saptamanii pentru venituri suplimentare.

Este o afacere online?

Nu este o afacere online, este o afacere pe bune pe care o face in orasul tau. Daca cauti o idee de afacere profitabila pe care sa o poti face in weekend inscrie-te la webinar si ai doar de castigat.

Link webinar Aici 

Ce venituri poate aduce aceasta afacere?

Aceasta afacere poate sa aduca venituri de 60000 Euro pe an, doar ca afacere de weekend. Daca vrei venituri suplimentare o poti extinde si in timpul saptamanii.

Trebuie sa fac un curs de business pentru antreprenori?

In acest webinar afli ideea de afaceri si cum o poti implementa chiar tu in orasul tau, deci nu este nevoie de un curs de antreprenoriat pentru asta. Trebuie doar sa fii in acel moment al vietii tale in care vrei sa faci un business al tau.

De cati bani ai nevoie sa incepi aceasta afacere?

Facem acest webinar ca sa iti impartasim experienta noastra si sa iti spunem cum poti sa o faci cu bani putini. Urmareste webinarul pana la final si afli cum poti sa dezvolti aceasta afacere cu o investitie minima si sa investesti pe masura ce ai beneficii si incepi sa incasezi.