Deschide propriul club de tehnologie în 3 pași simpli

În calitate de partener, poți utiliza experiența noastră și modelul de lucru, minimizând resurse importante precum timp și costuri. Vei beneficia de o metodologie funcțională și testată timp de 4 ani și de consultanță gratuită pentru procesul de înființare și derulare al proiectului.

Gasește o locație

Punem accentul pe un mediu în care cei mici beneficiază de o experiență unică de învățare, într-o atmosferă caldă și primitoare. Locul găsit de tine poate fi suficient de spațios pentru un număr mic de copii pentru început și cu timpul, dacă numărul de cursanți se va mări, cu siguranță vei face pasul către o locație mai mare.
Este important ca locația aleasă să fie accesibilă tuturor. Poți face o mică cercetare înainte, pentru a stabili care este cea mai bună zonă din oraș pentru a deschide clubul de tehnologie.

Formează-ți echipa

Caută persoane cu aceeași pasiune pentru tehnologie și programare, gata să dea mai departe din cunoștințele lor celor mici. Trainerul nu trebuie să fie neaparăt programator, ci trebuie să vrea să se implice și să evolueze alături de echipa ta.

Poate fi un voluntar pasionat, un profesor sau poți fi chiar tu. Noi îți oferim training gratuit și toate resursele necesare pentru a le putea preda copiilor într-o manieră interactivă.

Cursurile Code School

Noi îți punem la dispoziție toată Curricula Code School. Vei avea acces la seturi întregi de lecții, organizate pe categorii de vârstă și nivelul fiecărui copil.

Cursurile de programare sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 8- 16 ani. Fiecare modul este special conceput astfel încât să ofere copiilor continuitate și șansa de a avansa oricât de mult doresc. Mai multe detalii aici

Beneficii

 • Un model de afacere unic și inovator care oferă avantaje competitive excepționale pe piața serviciilor educaționale și de consultanță pentru copii
 • O piață în continuă creștere cu puțină concurență (deocamdată)
 • Implementare rapidă în procesul educațional: Training gratuit și suport pe tot parcursul desfășurării programului
 • Feedback constant și resurse educaționale noi
 • Suport în implementarea campaniilor de promovare
 • Accesul la cursuri de programare interactive, bine structurate și testate în funcție de vârsta și nivelul de cunoștințe al copilului. O programă împărtită în 3 categorii: elemente de programare, elemente de utilizare a computerului și elemente de etică, responsabilitate și securitate online
 • Sistem de analiză și monitorizare a progresului fiecărui cursant
 • Cursuri testate de peste 5000 de copii în școlile de stat și private
 • Experiență de peste 4 ani în proiecte de educație

Quick start!

Echipa noastră este formată din specialiști: oameni de marketing, designeri, programatori și traineri care au dezvoltat și implementat acest model de franciză în 3 orașe din România în doar un an.

Franciza include următoarele servicii: Furnizare cursuri, Suport Educațional, Consultanță training și Formare trainer, Consultanță Marketing și Promovare, Administrare Sisteme.   

Așadar, suntem gata să-ți oferim suport pe tot parcursul implementării francizei.

 • Contactează-ne

  Ne suni sau ne trimiți un e-mail.

 • Stabilim o întâlnire

  Ne putem cunoaște și discuta mai multe detalii fie față în față, fie pe Skype/ Hangouts.

 • Decizie

  Stabilim care este cel mai bun plan de implementare pentru afacerea ta și îți oferim o simulare cu costuri finale pentru deschiderea proiectului.

 • Implementare

  Semnăm contractul și lucrăm împreună la implementarea proiectului.

DESPRE NOI

CodeSchool este un club privat de tehnologie pentru copii între 8- 16 ani.

Folosim educația de tip “Learning by Doing”, învățând copiii, prin joacă, principalele noțiuni de programare. Ei dobândesc astfel și skill-uri necesare pentru celalalte materii tip STEAM – fizică, chimie sau matematică.

Mai mult, copiii învață cum tehnologia simplifică, rezolvă și înteleg cum ne schimbă viața într-un mod miraculos dacă știm să o folosim isteț.

Testimoniale