ATELIERE DE TEHNOLOGIE

PRIETENUL TĂU, COMPUTERUL

Copiii învață despre componentele hardware ale unui calculator și înțeleg modul lor de funcționare, învață ce este un sistem de operare și cum îl pot controla cu ușurință.

HAI PE INTERNET!

Copiii fac cunoștință cu browser-ul și e-mailul, învață să facă arhivare și să descarce documente. Toate acestea le vor ușura din start documentarea și studiul pentru orice activitate școlară.

GÂNDIRE COMPUTAȚIONALĂ

Copiii programează urmând cursurile noastre adaptate nivelului de înțelegere al fiecăruia dintre ei. Își vor dezvolta gândirea logică și creativitarea, și în final noțiunile învățate le vor folosi când vine vorba și de alte materii din științele exacte: chimie, fizică, matematică.

PROGRAMARE CU ROBOȚI

Copiii abordează principalele noțiuni de programare cu ajutorul roboților Edison și CodeBug. De asemenea, plăcuțele Arduino și Micro:bit sunt gata să-i provoace pe copii să descopere cât de simplu este să construiești programe ce pot fi testate în timp real.

SCRATCH

Programarea în Scratch îi ajută pe copii sa învețe conceptele de bază ale programării prin blocuri de cod drag&drop. Copilul își dezvoltă astfel creativitatea, capacitatea de comunicare, relaționare și spiritul de echipă.

APLICAȚII DE MOBIL

Cu AppInventor, copiii experimentează programarea și învață să își construiască propria aplicație de mobil pentru Android. Copilul aici deja stăpânește foarte bine noțiuni de bază din programare.

PRIMUL MEU WEBSITE

Copiii realizează o pagină web simplă cu ajutorul HTML și CSS, la fel ca programatorii din marile companii ale lumii.

PYTHON

Lucrurile ajung la nivel de maestru. Cursanții abordează noțiunile de bază ale limbajului de programare Python.

C++

Copiii învață principalele noțiuni și concepte ale limbajului de programare C++. De acum, ei vor vorbi cel mai important limbaj de circulație internaţională: programarea.

Afla mai multe detalii despre abonamente si tarife la

edustorebm@gmail.com, tel: +40 740.037.682

Profesiile viitorului vor avea o mare componentă legată de tehnologie așa că trebuie să pregătim generațiile care vin pentru cariere care acum nici nu există.

În cadrul Code School Clubs – atelierele de tehnologie, copiii vor dobândi cunoștințele din domeniul IT și știintele exacte de care vor avea nevoie, indiferent de profesia pe care o vor alege.

COMPLETEAZĂ-I CUNOȘTINȚELE, PREGĂTEȘTE-L PENTRU VIITOR!

CONTACT BAIA MARE

Sunati

+40 740.037.682

Adresa

Str. Gheorghe Bilascu, nr 16/1 Baia Mare