Școli partenere

De ce vei alege Code School pentru școala ta

Orice școală ar trebui să aibă o metodă de predare diferită de cea clasică. Clubul de tehnologie CODE SCHOOL înseamnă resurse de studiu interactive și interesante pentru copii, programe de training și mentorat pentru profesorul implicat și comunicare activă cu părinții.

Predarea cursurilor de programare este simplă și potrivită vârstei copiilor, prin platforme speciale unde aceștia învață concepte utile prin joc. În plus, Code School pune la dispoziția școlilor aplicații educaționale moderne, care pot fi folosite în corelație și cu alte materii tip STEAM – matematică, chimie, fizică. Aceste aplicații îi ajută pe copii să înțeleagă mai bine conceptele predate și să le aplice cu ușurință.

Beneficii

 • Experiență

  Considerat unul dintre cele mai bune cluburi  private de tehnologie și programare pentru copiii din toată țara, Code School oferă acces la cursuri testate cu peste 5000 de copii.

 • Cursuri interactive

  Acces la cursuri de programare interactivă, bine structurate și testate în funcție de vârsta și nivel de cunoștințe al copilului.

 • Traineri Specializați

  Predarea se realizează de către traineri specializați în domeniul IT.

 • Marketing

  O pagină web dedicată exclusiv cursului, fotografii și videoclipuri cu copiii, resurse pentru părinți și pentru cei mici, dar și un raport de final de an, sunt doar câteva dintre suporturile pe care le oferim în marketing si comunicare.

 • Mentorship

  Beneficiați de mentorship pe toată perioada colaborării, mai ales când trainerul este al școlii tale.

 • Feedback

  Feedback constant pentru profesori și părinți în ceea ce privește evoluția fiecărui copil.

 • Comunicare cu părinții

  Comunicare deschisă cu părinții și punerea la dispoziția acestora de materiale: fotografii, video, articole speciale.

 • Predare modernă

  Folosim educația tip “Learning by Doing”, prin care copiii învață principalele noțiuni de programare prin joacă . Ei dobândesc astfel și skill-uri necesare pentru celalalte materii tip STEAM – fizică, chimie sau matematică.

Evenimente

Contact

Extinde aria educațională a școlii tale cu CODE SCHOOL

SUNĂ-NE

+4 0372 938 727

SCRIE-NE

codeschool@adfaber.org

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI FII CONECTAT LA TOT CE AVEM NOU
Acord GDPR: Sunt de acord sa primesc mesaje informative si de publicitate de la Code School/Adfaber prin email. Afla mai multe in Politica de Confidentialitate de pe site.

Te poti dezaboona oricand: Daca nu vrei sa mai primesti mesaje de la noi, apasa click pe butonul Dezabonare, pe care il regasesti in partea de jos a fiecarui email trimis de noi. Ne luam angajamentul sa iti pastram datele cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate, conform politicii de confidentialitate.