Programarea este mai placuta cu Edison

Folosind tehnologia, copiii au libertatea sa se exprime, sa gandeasca si sa implementeze ceea ce au invatat, deci capata superputeri. La Code School, ne simtim responsabili sa oferim copiilor sansa de a incerca o metoda alternativa de studiu, cu scopul de a-i pregati pentru o lume care se schimba in fiecare zi.

Care este varsta optima la care copiii ar trebui sa inceapa sa scrie linii de cod? Nu exista varsta potrivita, exista doar modalitatea potrivita prin care cei mici invata mai usor.

La Code School, credem ca cea mai buna metoda de a invata este prin joaca. A programa inseamna a spune masinilor ce sa faca. Asadar, ii instruim pe copii sa dea comenzi robotilor. Suntem unici importatori ai celui mai inteligent robot, Edison, care ii ajuta pe micuti sa-si dezvolte capacitatea de a lucra in echipa si de a coopera – abilitati esentiale pentru viitorul lor.

De ce robotica? Pentru ca este o cale captivanta si distractiva in predarea unor notiuni de matematica, informatica sau tehnologie. Folosind robotii, copiii devin creativi si isi antreneaza gandirea critica pentru a rezolva probleme din lumea reala.

Micutul Edison este prietenul tuturor elevilor pasionati de programare si un sprijin de nadejde pentru profesori in predarea interactiva si distractiva a notiunilor grele de programare.

Edison este un robot accesibil, distractiv, compatibil lego, cu ajutorul caruia cei mici isi lasa imaginatia sa zboare. Este o inovatie in materie de tehnologie, foarte interesant deoarece ofera un suport vizual pentru copii. In cateva minute, ei pot vedea ce face Edison: detecteaza obstacolele cu ajutorul senzorilor infrarosu, urmareste o linie sau detecteaza lumina, reda sunete sau raspunde la sunete. In plus,  il poti controla prin telecomanda unui TV.

Haideti sa cumparam copiilor jucarii inteligente care sa le usureze procesul de invatare: roboti si chiar aplicatii care promit sa-i introduca in misterele programarii!

Uite cum l-au programat copiii pe Edison la Code School!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *