Miercuri 2 septembrie Smiley a primit vizita programatorilor Code School.

“E ziua-n care, Smiley invata programare.

Programarea deschide usi – acesta este mesajul simplu pe care am incercat sa il transmitem copiilor ce invata programare la Code School si sper ca au inteles asta cand au fost primiti cu bratele deschise ce prietenii de la HaHaHa Production.”, a declarat Alin Chiriac fondatorul Code School.

Copii l-au vizitat pe Smiley cu ocazia implicarii alaturi de acesta in campania Hour of Code ce va avea loc la nivel national in luna Decembrie (7-13 Decembrie).
Vom mai avea astfel de initiative pentru a rasplati efortul lor de pana acum dar mai ales pentru ca am vazut ca rolul de mici profesori ii prinde si ii si motiveaza.

Copiii au avut oportunitatea sa impartaseasca dintre cunostintele dobandite in cadrul cursurilor Code School cu Smiley. Robotelul Lightbot, jucausa Flappy Bird sau popularele Angry Birds sunt doar cateva dintre personajele cu ajutorul carora Smiley a invatat bazele programarii.

Copiii au fost incantati sa fie mici profesori pentru o zi, demonstrandu-i lui Smiley ca, in prezent, programarea este simpla – ca un joc.
Acest joc insa reprezinta un drum spre succes pentru generatia de astazi.

Vrei sa afli mai multe despre Code School?
Inscrie-te la newsletter:
[one_half]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *