In Romania,  varsta media la care copiii folosesc pentru prima data internetul este intr-o continua scadere: 7,5 ani in grupa de varsta 9-10 ani, fata de 10,5 ani pentru adolescenti, arata Raportul proiectului Net Children Go Mobile.

Daca copiii nostri intra in contact cu tehnologia de la varste foarte fragede, trebuie sa ii educam cu privire la modul in care sa o foloseasca. Astfel, o alternativa ingenioasa care combina invatatul, joaca si calculatorul este programarea, o metoda prin care copilul isi va dezvolta intelectul, se va juca si isi va pune imaginatia in miscare.

Intr-o era in care tehnologia face parte din viata noastra de zi cu zi, este important sa ne invatam copiii sa programeze pentru a-i pregati pentru viitor. Sunt sute de job-uri care necesita cunostinte  IT, iar unul dintre motivele pentru care ar trebui sa invete limbajul de programare este o viitoare cariera in acest domeniu ofertant.

Meseria de programator este foarte cautata si bine platita, atat in Romania, cat si in afara, tocmai de aceea noi incurajam copiii sa foloseasca tehnologia in interesul lor si sa se orienteze catre o cariera in domeniul IT.  

La Code School, ii ajutam pe copii sa dezlege tainele programarii si ii pregatim pentru viitor, ii invatam sa creeze tehnologie, nu doar sa o foloseasca.

Cum in Romania cererea de programatori este mai mare decat oferta, viitorul micilor programatori care continua pe aceasta directie este asigurat. Ei isi pot gasi usor un serviciu bine platit si pot castiga ca incepatori  peste 1.000 de euro.

Haideti sa ne gandim la viitorul copiilor! Ei merita sa cunoasca mai mult decat li se ofera in scoli. Inscrie-ti copilul la cursurile de programare de la Code School si lasa-l sa descopere universul programarii!

 

Vreau sa aflu mai multe noutati:
 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *