La Code School copiii invata programare prin joaca.

Traim in era tehnologiei si este esential sa invatam sa folosim un computer, iar cea mai raspandita limba din intreaga lume este acum programarea.

Copiii generatiei de astazi s-au născut cu tehnologia, s-au născut cu Internet, s-au nascut cu toate aceste echipamente in jur si este firesc ca si educatia sa se adapteze acestei realitati. Mediul virtual le-a dezvoltat simtul vitezei, al informatiilor transmise atat vizual, cat si auditiv.

Avem de-a face cu copii pasionati de tehnologie, iar predarea devine mai interesanta pentru ei atunci cand implica folosirea imaginilor si a sunetelor, ei invata programare prin joaca.

“Atunci cand teoria este insotita de experimentare, copiii devin mult mai atenti si receptivi la mesaj. Pentru a ne adapta la standardele noii generatii, este esential sa folosim tehnologia in educatie  si sa transformam invatarea intr-o joaca prin intermediul careia copilul sa isi foloseasca inteligenta si imaginatia.”, Alin Chiriac, CEO & Founder ADFABER.

La Code School, folosim metode noi de predare, metode interactive cu ajutorul continutului multimedia si ajutam copiii sa invete programare prin intermediul jocurilor, imbinand elemente atractive precum animatie, text si sunet.

Ofera-i copilului tau sansa sa invete programare; inscrie-l gratuit la o ora demonstrativa de programare la Code School!

Vreau sa aflu noutati:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *