Code School pregateste deschiderea unui nou Centru de Tehnologie pentru copii, in sectorul 1, zona Aviatorilor. Va invitam sa luati parte la inaugurare!

De ce am hotarat sa deschidem Centrul de Tehnologie Code School intr-o alta locatie? Pentru ca vrem sa le oferim cursantilor loc suficient pentru interactiunea cu robotii si materialele de studiu auxiliare. Mai mult decat atat, vom pastra standardele cu care v-am obisnuit – cursantii se vor bucura de fiecare lectie vazuta ca o experienta multimedia.

La Code School, copiii invata bazele programarii intr-un mod interactiv, cu ajutorul platformelor de studiu – Scratch, Code Combat, Light Bot – sau al robotilor Code Bug si Edison.

Parintii sunt multumiti de pregatirea de care au  parte copiii, iar participarea la cursurile de programare este o activitate placuta pentru  cursanti, ceea ce ne-a facut sa crestem si sa vrem sa ne extindem.

Ii invitam pe micii pasionati de programare sa se alature grupului nostru. Deschiderea unui nou Centru de Tehnologie reprezinta un pas important in demersul nostru  de a facilita accesul cat mai multor  copii la cursurile de programare.

Pentru ca traim intr-o societate in care folosirea calculatorului si conectarea la internet fac parte din rutina noastra zilnica, venim cu o metoda de invatare cu ajutorul gadget-urilor. Copiii imbina utilul cu placutul, iar procesul de invatare devine mai interesant atunci cand implica folosirea elementelor multimedia: sunet si imagine. Evolutia tehnologica este una foarte rapida, iar educatia copiilor trebuie sa se adapteze acestei realitati.

Rezervati  un loc la noul Centru de Tehnologie Code School! Va invitam sa va inscrieti la ora demonstrativa, in mod gratuit! Puteti face o programare pentru lectia demonstrativa accesand codeschool.adfaber.org/contact  si competand formularul de inscriere.  Noi va vom oferi informatiile cu privire la data si ora la care vom organiza lectia demo, precum si  adresa noii locatii.

Code School da startul inscrierilor! Va asteptam cu drag sa faceti turul noului sediu si sa invatati sa programati impreuna cu alti copii pasionati de tehnologie.

Vreau sa aflu mai multe noutati:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *